Armand Zildjian
Barátomnak, Sándornak, nem tudom elmondani mennyire élveztem a vendégszereteteket. Barátságunkat nagyon nagyra értékelem.
Peter Erskine
Sándor, gratulálok! A legjobbakat, köszönöm szépen.
Kovács Gyula Családja
A múzeum fantasztikus! Minden elismerésünk!
Hamid Drake
Ez a legcsodálatosabb hely, ahol valaha is megfordultam, ez a gyűjtemény lehetővé teszi, hogy lássuk a dobok fontosságát történelmi távlatokban. Fekete Ág – egy dakotai sziu indián – mondta, hogy „A dob az univerzum szívverése”. Nagyon köszönök mindent.
Erdődi György
Sándor Barátom!!! Csak gratulálni tudok! Fantasztikus amit csináltál... Egy öreg dobos
Csányi Attila
Őszintén gratulálok a múzeumhoz! Nem hiszem, hogy párja akad.
Markovics Ferenc
Sanyikám, újabb csodálatos "állomás" és esemény a múzeum és Cegléd életében. Szívből gratulálok, szeretettel, barátsággal.
Weisz Edit
Köszönöm ezt a gyönyörű napot! Kármán Sándornak, barátomnak, aki ezt a csodálatos emléket állította édesapámnak Weisz Apinak. Mindenkinek köszönettel és hálával tartozom, aki segítette munkájával, hozzáállásával ezt a csodálatos kiállítást.
Leövey Klára Gimnázium
A budapesti Leövey Klára Gimnázium 34 tanárja gratulál a gyűjteményhez, a kitartó gyűjtő- és kutatómunkához, a lelkesedéshez és nem utolsósorban az ízelítőül bemutatott művészi koncerthez. Ide még visszatérünk: családdal, diákjainkkal. Kívánjuk, legyen továbbra is ereje, egészsége és folytassa a megkezdett munkát! Köszönjük, élmény volt!
Claus Hessler
Ez az egyik, ha nem a legizgalmasabb hely bárki számára, akit a dobvírus megfertőzött. A dobgyűjtemény kiváló, nem találok szavakat, köszönöm! A világnak tudni kellene róla…
Dubán Lilla
Gratulálok a Múzeumhoz, tisztelettel és köszönettel.
Yves Tieche
Nem is tudom, hogy mondjam el a benyomásomat a mai estéről. Nagyon kedves emberekkel találkoztam és egy fantasztikus vacsorán vettem részt, ami egy fantasztikus házban volt, ami a végén kiteljesedett abban, hogy láttam minden dobok „Ali Babá”-ját, a Turbo Designert.
JoJo Mayer
Sándornak, és minden kedves embernek, aki ezt a csodálatos meleg fogadtatást adta. Gratulálok a nagyszerű gyűjteményedhez, mély benyomást tett rám. A dobosok közösségének több ilyen emberre volna szüksége. Minden szeretetem neked szól.
Roger Turner
Sándornak sok köszönettel a meleg vendégszeretetért és a csodálatos gyűjteményért. Kívánom neked és kedves feleségednek a legjobbakat a jövőre nézve.
Tommy Campbell
Nagy megtiszteltetés, hogy részese lehettem a gáládnak, és eljöhettem a múzeumodba, láthattam a csodálatos történelmi dobokat. Köszönöm, hogy része lehettem az életednek és te az enyémnek.
Szabó Judith
Boldog vagyok, hogy végre sikerült! A múzeum minden elképzelésemet felülmúlja, s bár fogantatásától kezdve láttam, amint cseperedik, még mindig meg tudtok lepni valami újjal. Büszke vagyok, hogy a barátaim vagytok! További sok sikert!
Nesztor Iván
Lélek nélkül még kapálni sem lehet jól. A világon van néhány dobmúzeum, de ebben itt nagy szív és lélek lakozik. A jelen és a jövő dobosai nevében köszönöm.
Ifj. Dubán Dezső
Köszönetem Kármán Sanyi barátomnak édesapám csodálatos kiállításáért és a gyönyörűen megalkotott múzeumért.
Pálmai Gábor
Szívből gratulálok ehhez a csodálatos gyűjteményhez, és kivánom, hogy egészséggel és kitartással még sokáig ápold ezt az egyedülálló kiállítást.
Tóth István
A látvány csodálatos, valami "csoda világ" tárul a látogató elé. A gyűjtemény sokfélesége a zenevilág történetét tárja elénk. Dicséret és elismerés Kármán Sándornak, hogy nagy küzdelem árán, de létrehozta ezt a gyűjteményt. Cegléd város hálás lehet érte. Magam részéről köszönöm az élményt. Csodálatos volt.
Gonda János
Mégegyszer és újra: Gratulálok Sándornak életművéhez!
Friedrich Károly
Csodálatos a gyűjtemény! Azt hiszem a világon egyedülálló. Gratulálok Sanyi! Csak így tovább!
László Attila, Matisz László, Steingruber Zsuzsa
Részleteiben és egészében is gyönyörű! Gratulálok Sanyikám!
Gyárfás István
A legnagyobb élmény számomra, hogy ez az úriember (mármint a Sanyi), nem csak összegyűjtötte ezt a rengeteg kincst, hanem mindent tud róluk! Köszönöm Sanyi, óriási élmény volt!
András Tamás
A mai rohanó világban, amikor mindenki főleg a jövő felé tekint,nem vesszük észre, hogy minő sebességgel felejtjük el közelmúltunkat - eseményeket, tárgyakat. Ha ez az egyedülálló gyűjtemény, Sándor jóvoltából, nem jött volna létre, akkor már fél "emberöltő" múlva is hiábavaló lett volna ilyen kultúrális anyag után kutatni, örökké elveszhetett volna.
Martonosi György
Aki hívő, annak ott vannak a templomok, ha az istenadta ember "dobhívő", - akkor annak eddig nem volt szentélye... No most már van, és hála neked Sanyikám, időnként betérhetünk a dobosok e csodás kápolnájába, azaz ez már katedrális! Szeretettel.
Martonosiné Orosz Márta
Ettől találóbbat éa igazabbat nem tudok kitalálni, ezért annyi engedtessék meg, hogy Ildinek a legnagyobb "dobosfeleségnek" is köszönetet mondjunk. Az ő segítsége - talán még azt is megkockáztatom - tolarenciája nélkül ez a csoda nem születhetett volna meg. Két "mindenre elszánt ember" maradandó műve példaértékű mindannyiunk előtt.
Fábry Sándor
Jobb későn, mint soha. Szeretettel,
A magyar női röplabda válogatott
Bár mi nem vagyunk hozzáértő személyek, minden tiszteletünk a gyűjtő szenvedélyéé és a tehetségéé. A magyar női röplabda válogatott köszöni a lehetőséget a múzeum megtekintésére, ill. az előadás meghallgatására.
Berki Tamás
Szeretem Kármán Sanyit és páratlan dobmúzeumát! Kösz!
Fekete Kovács Kornél
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen lenyűgöző és csodálatos élményben lehet részem. Köszönöm és szívből gratulálok!
Aranyos Károly
Döbbenet, Csodálat, Varázslat, Gyönyörűség! - Kár, hogy csak most láttam! - de egyre többet jövök - nézni, itt venni levegőt, a zenei élniakarás eme lüktetésében élni, ha pár percre is. Sok jó szponzort, kitartást, energiát még a további munkához. Őszinte csodálatom és tiszteletem Neked, Kármán Sanyi.
Ann Malcolm
Kedves Sanyi! Őszintén boldog vagyok, hogy láthattam ezt a gyönyörű múzeumot. Ez egy „kincs” Cegléden! Köszönöm ezt a kirándulást. A legjobbakat kívánom!
Varga Gábor, Varga Erika, Varga Kornélia
Köszönöm ezt a csodás délutánt, ami valószínűleg felejthetetlen marad számomra. A dobok története egy része az én életemnek is és sok emléket előhozott belőlem. A további munkámhoz sok hasznos információval távozom és hamarosan újra vissza kell jönnöm ebbe a szentélybe. Mégegyszer nagyon köszönöm és további sok sikert kívánok
Kardos Zsuzsa
Azt hittem eddig, hogy a kedvenc hamgszerem a dob. Most már tudom. Köszönöm.
Borbás Marcsi
Az ország egyik legnagyobb "élményparkja"! Nagyon jól éreztem magam, remélem sokan rátalálnak! Gratulálok!
Jackie Houlden
Újból itt vagyok Magyarországon! – Negyedszer két év alatt – Minden egyre jobb és jobb és jobb… Csak így tovább!
Dom Famularo
Nagyon örültem a látogatásnak, egész életemben emlékezni fogok rá. Ez a múzeum a múltról szól a jövő számára. Bárki olvassa ezt és felkeresi ezt a különleges helyet remélem, hogy hallja a régi dobok hangjait is és látja maga előtt a korszakokat, amikor ezeket a hangszereket használták. "Játssz a dobon, hallgasd a dobot, érezd a dobot és élj a dobbal"